Coaching voor volwassen

 

Ken je dat gevoel? Dat je vastloopt, geen keuzes kunt maken, worstelt met jezelf en daardoor niet vooruit kunt komen? Je twijfelt aan jezelf, je hebt last van stress en dit heeft invloed op je leven. Je bent opzoek naar meer balans tussen je werk en je privé leven.

Je wil het graag zelf doen, maar soms kun je daar toch wat hulp bij gebruiken, handvatten die je helpen om verder te komen, zodat je lekker in je vel zit en weer voldoende energie hebt om de wereld aan te kunnen.

Met deze vraagstukken kunnen we samen aan de slag gaan. Eerst gaan we met elkaar in gesprek. We kijken wat jouw hulpvraag is. We stellen een plan op, om te bepalen wat nodig is jouw probleem aan te pakken. Door samen op zoek te gaan naar nieuwe inzichten, vaardigheden en kennis, kun jij op een praktische manier aan de slag met jouw probleem. 

Afspraak maken

Direct een afspraak inplannen? Klik dan op de datum en het tijdstip dat jou uitkomt. Wil je liever op locatie in de avond afspreken, neem dan contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.